Conn Iggulden

Suolan valtakunta: Darien

Kaksitoista perhettä – yksi valtaistuin. Historiallisen seikkailun mestari koukuttaa lukijat fantasiasarjan avauksella, jossa valtataistelua käydään niin miekoin kuin loitsuin.

Kaksitoista mahtiperhettä pitää järjestystä yllä Darienin kaupungissa sotilaiden ja vakoojien voimin. Valtaistuimella on kuitenkin heikko kuningas, jonka salamurhaa kenraali Justan alkaa suunnitella. Likaisen työn tekijäksi hän kiristää metsästäjä Eliaksen, jolla on maagisia kykyjä.

Samaan aikaan kuninkaan henkivartiokaartiin liittyy mykkä orpopoika Arthur, joka oppii minkä tahansa taistelutaidon ensinäkemältä. Kuka tai mikä Arthur oikein on? Sadonkorjuujuhlan yönä roihahtavat kapinan liekit. Kuka lopulta nousee Darienin valtaistuimelle?

 

 

Conn Iggulden (s. 1971) on historiallisen seikkailun ykkösnimi maailmalla. Hänet tunnetaan huippusuosituista Keisari-, Valloittaja- ja Ruusujen sota -sarjoistaan. Suomeksi Igguldenin kirjoja on myyty lähes 200 000 kappaletta. Fantasiasarjan aloittava Darien on Igguldenilta uusi aluevaltaus.

Tarinankerronnan mestari – Sunday Express

ISBN: 978-951-1-31813-2

Katso myös nämä