Hugh Howey

Siirros

Päätä huimaava scifitrilleri Siilon maailman alkuvaiheista ja maanpäällisen elämän tuhosta

Nuori kongressiedustaja Donald Keene saa tehtäväkseen valvoa jättimäistä maanalaista rakennushanketta, ja vähittäin rakennuksen todellinen tarkoitus alkaa selvitä hänelle. Keene aikoo paljastaa siilon salaisuuden, jota Yhdysvaltain hallitus tarkoin varjelee, mutta joutuu maksamaan aikeistaan kalliin hinnan.

Maailmanlaajuiseksi menestystarinaksi kohonneen Siilon saagan toinen kirja, Siirros, kertoo Siilon maailman synnystä. Elämä maanpinnalla on käymässä mahdottomaksi, ja ihmiskunta pakenee siiloon, jossa uusi elämä on täynnä sääntöjä, uhrauksia ja mukautumista. Muisto maanpäällisestä elämästä kummittelee ihmisten mielissä, ja pinnan alla kytee kipinä, joka voi hetkessä muuttaa siilon palavaksi ruutitynnyriksi.

Hugh Howey (s. 1975) on amerikkalainen kirjailija, joka kohosi täydellisestä tuntemattomuudesta sensaatiomaiseen menestykseen julkaistuaan Siilon saagan ensimmäisen kirjan Amazonissa omakustannesähkökirjana. Huippusuosittu Siilon saaga on ollut suunnaton arvostelumenestys ympäri maailman, ja trilogian käännösoikeudet on myyty kymmeniin maihin.

ISBN: 978-952-01-1079-6
Julkaisuaika: 2014

Katso myös nämä

Matthew Mather

Kybermyrsky

Hyytävän realistinen teknotrilleri maailmanlaajuisesta kyberhyökkäyksestä ja sivilisaation romahduksesta…