Elisabeth Norebäck

Sano että olet minun

Jos sinun yksivuotiaasi katoaisi, tunnistaisitko hänet vielä kahdenkymmenen vuoden jälkeen?

 

Kaikki uskovat hänen kuolleen.

Sinä tiedät hänen olevan elossa.

Joku tekee kaikkensa, ettet saisi selville totuutta.

 

Sano että olet minun on mestarillinen psykologinen trilleri. Se on koskettava romaani pahimmasta mahdollisesta, oman lapsen menetyksestä. Se on tarina surusta ja syyllisyyden tunteista, mielen sairauksista ja väkivaltaisesta pakkomielteestä.

 

Stella on psykoterapeutti, naimisissa Henrikin kanssa ja 13-vuotiaan Milo-pojan äiti. Hänen vastaanotolleen tulee nuori nainen, Isabelle. Kohtaaminen järkyttää Stellan perin pohjin: hän on varma, että Isabelle on hänen tyttärensä Alice, jonka uskotaan kuolleen 21 vuotta aiemmin. Isabellesta tulee Stellalle pakkomielle. Ammatillisuuden rajat sortuvat, kun hän vaanii Isabellea pyrkien kaikin tavoin yhteyteen tämän kanssa. Isabellen äiti Kerstin ja Henrik yrittävät turhaan saada Stellan raiteilleen.

 

”Hengästyttävä romaani. Elisabeth Norebäckin tarina menee lukijan ihon alle. Kirjaa on mahdoton laskea käsistään ja luin sen alustan loppuun yhden päivän aikana.”

Just här just nu -blogi

 

”Esikoiskirjailija Elisabeth Norebäck kirjoittaa jo nyt paremmin kuin useimmat”

Dagens Nyheter

 

”Vahva, koskettava ja briljantti!”

Jennies boklista -blogi

 

Elisabeth Norebäck on 37-vuotias ruotsalainen insinööri, jonka esikoistrilleri nousi heti kansainväliseksi sensaatioksi. Teoksen käännösoikeudet myytiin 25 maahan jo ennen sen ilmestymistä.

 

 

ISBN: 978-952-01-1694-1
Julkaisuaika: 2018

Katso myös nämä