Tess Gerritsen

Salametsästäjä

Uudessa piinaavan jännittävässä trillerissä Maura Isles ja Jane Rizzoli saavat vastaansa sarjamurhaajan, joka saalistaa Afrikan savanneilla.
”Salametsästäjä on nokkela ja äärimmilleen viritetty toiminnantäyteinen trilleri, joka vilisee ovelia, levottomuutta herättäviä havaintoja.” – The Boston Globe

”Hyytävien trillerien taitaja” – Metro

Seitsemän turistia on matkustanut Botswanaan kokeakseen todellisen safariseikkailun. Loma muuttuu pian epätoivoiseksi kuolemanleiriksi. Joka ilta auringonlaskun jälkeen yksi heistä katoaa – jäljelle jää vain luunsiruja ja vaatteenriekaleita. Hyökkääkö pimeydestä jokin vaarallinen villieläin, vai vaaniiko peto heidän keskuudessaan?

“Tess Gerritsen todistaa olevansa yhä huipulla. Loistavan koukuttava tarina, en malta odottaa Gerritsenin seuraavaa kirjaa. ” – Karin Slaughter

Bestsellerlistojen kärjessä Suomessa jo yli 10 vuotta!
Yhdysvaltalais-kiinalainen Tess Gerritsen (s. 1953) on jännityskirjailijoiden kansainvälistä huippua: hänen trillereitään julkaistaan yli 20 maassa. Hän on erittäin suosittu myös suomalaisten lukijoiden keskuudessa. Gerritsen on kirjoittanut yhteensä 17 jännäriä. Salametsästäjä on jo yhdestoista trilleri, jossa sarjamurhaajatapausta selvittää rakastettu mutta kitkainen työpari, kuolinsyyntutkija Maura Isles ja etsivä Jane Rizzoli.
Gerritsenin romaaneihin perustuu myös suosittu tv-sarja Rizzoli & Isles.

Tess Gerritsenin suomeksi ilmestyneet romaanit:
Lapsen sydän
Elämän lähde
Henkeen ja vereen
Painoton tila
Kirurgi
Taidonnäyte
Synnintekijä
Kaksoisolento
Katoaminen
Mefisto-klubi
Luutarha
Voitonmerkki
Jääkylmä
Hiljainen tyttö
Eloonjäänyt
”Pakko lukea yhdeltä istumalta, niin jännäksi meni.” – Ruumiin kulttuuri Gerritsenin trilleristä Hiljainen tyttö (suom. 2011)

ISBN: 978-951-1-28439-0
Julkaisuaika: 2015

Katso myös nämä