Conn Iggulden

Ruusujen sota II. Kolmen liitto

Mahtisukujen juonittelua, hurjia taisteluja ja keskiajan julmuutta – kuin Game of Thrones parhaimmillaan. Kahden perheen verinen valtataistelu  Englannin kuninkuudesta sytytti kolmekymmentä vuotta kestäneen Ruusujen sodan.

Vuonna 1454 sairauden runtelema Englannin kuningas Henri VI makaa eristyksissä jo toista vuotta, silmät ja mieli täysin tyhjänä. Hänen uskollinen vaimonsa kuningatar Margareeta Anjoulainen koettaa pitää kiinni kruunun rippeistä toivoen, että heidän poikansa Edvard vielä jonakin päivänä saa tuntea isänsä rakkauden.
Yorkin herttua Rikhard kasvattaa vaikutusvaltaansa kuningaskunnassa kuukausi kuukaudelta. Salibusryn ja Warwickin jaarlit muodostavat Rikhardin kanssa kolmen liiton, jonka asettaa tehtäväkseen on horjuttaa kuninkaan valtaa ja hänen tukijoitaan.
Mutta kuningas tulee yllättäen järkiinsä ja vaatii asemaansa takaisin. Maa syöksyy kaaokseen, ja Englanti on pitkän, repivän sodan kynnyksellä.

Myrskylinnusta sanottua:
”Vauhdikas ja mehukas, täynnä toimintaa” – Sunday Times
”Energistä ja asiantuntevaa; Iggulden tuntee aiheensa ja yleisönsä” –  Independent
”Romaani yhdistää saumattomasti kerronnan, historiallisen uskottavuuden ja laajat tiedot aikakaudesta.” – Daily Express
”A page-turning thriller” – Mail on Sunday
”Loistavasti sommiteltu ja tahditettu” – The Times
”Eeppisen historiallisen romaanin kirjoittajana Iggulden on aivan omaa luokkaansa.” – Daily Mail

Conn Iggulden (s. 1971 Lontoossa) on entiseltä ammatiltaan englannin opettaja ja asuu Hertfordshiressä Englannissa vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa. Hän ampaisi maailmanmaineeseen viisiosaisella Keisari-sarjallaan ja menestys jatkoui Tšingis-kaanin valtakunnasta kertovalla Valloittaja-sarjalla. Hän on kirjoittanut veljensä kanssa myös teoksen Vaarallinen kirja – vain pojille, joka on Sudenpentujen käsikirjan manttelinperijä.

http://www.conniggulden.com/
Katso huikeat trailerit:

ISBN: 978-951-1-28023-1
Julkaisuaika: 2015
Muut versiot: 978-951-1-28717-9 sähkökirja

Katso myös nämä