Outi Pakkanen

Rakastaja

Vanhempansa perinyt Veera Halme asuu funkistalossa Bulevardilla. Vannoutunut sinkku hoitelee harrastusluonteisesti sisustustavaroiden agentuuriaan, suunnittelee aivan uudenlaista blogia ja haaveilee kirjoittavansa rakkausromaanin.  Kun Veera vielä oli espoolainen, samassa rivitaloyhtiössä asui toinen yksinäinen nainen ja kaksi pariskuntaa. Yhdessä pidettiin grillibileitä, illanistujaisia ja talkoita. Kun ihmiset muuttivat muualle, yhteisö hajosi.
Nyt vanhat tutut päättävät perustaa ruokapiirin. Suunnitteilla on juusto- ja viinimatkojakin. Mutta sitten kahden henkilön välillä alkaa kipinöidä ja syntyy salasuhde. Vai oliko jotain vireillä jo vuosia sitten?  Kevään herätessä tilanne kärjistyy ja koittaa koston hetki. Huhtikuu osoittaa jälleen julmuutensa.

Outi Pakkasen Rakastaja tuo yhteen vanhat ystävykset vuosien takaa.
Huom: mukana myös Anna Laine!

 

Outi Pakkanen (1946) on koulutukseltaan ekonomi. Pakkanen työskenteli yli 25 vuoden ajan markkinointi- ja mainosalalla. Uudet Kirjat -kirjakerhon päätoimittajana hän oli vuosina 1987-2004. Nykyisin hän on vapaa kirjailija.

Outi Pakkanen tunnetaan etenkin Helsinkiin sijoittuvista jännitysromaaneistaan, joissa graafikko Anna Laine selvittää rikoksia.

Pakkasen jännäreitä on käännetty tähän mennessä saksaksi ja tsekiksi.Outi Pakkanen on nyt myös Stadin fiidu, sillä Stadin Slangi -yhdistys valitsi hänet tämän tittelin haltijaksi kesäkuussa 2010.

ISBN: 978-951-1-28019-4
Julkaisuaika: 2013

Katso myös nämä

Donna Leon

Pedon palkka

Venetsialaiskomisario Brunetti joutuu tutkimuksissaan pohtimaan lihan tehotuotannon eettisyyttä.…