Alexander McCall Smith

Pienten muutosten kauneussalonki

Uutta kauneussalonkia sabotoidaan ilkeillä juoruilla ja perinnönjako herättää epäilyksiä. Mma Ramotswen on tehtävä töitä kahden edestä, sillä Mma Makutsilla on aivan muita kiireitä.

”Tämän ihanan, ratkiriemukkaan ja täysin vastustamattoman sarjan kantavia teemoja ovat humaanius ja suvaitsevaisuus.” – Daily Mail

Naisten etsivätoimisto nro 1:ssä järisee: J.L.B. Matekoni yrittää ryhtyä moderniksi aviomieheksi, ja Mma Makutsilla on iloisia uutisia – Double Comfort Furniture Shopiin syntyy perillinen. Sillä aikaa kun äitiys, kobrat ja hankala sukulaistäti pitävät Mma Makutsin kiireisenä, Mma Ramotswen on selvittävä yksin teen keittämisestä ja etsivän työstä. Sitä riittääkin, kun paikallisen merkkimiehen perijässä tuntuu olevan jotain hämärää ja kauneussalonki joutuu mustamaalauskampanjan kohteeksi.

Skotlantilainen oikeustieteen professori Alexander McCall Smith on syntynyt Afrikassa ja asunut siellä vuosia. Hän on kirjoittanut ja toimittanut yli viisikymmentä kirjaa, joiden aihepiirit vaihtelevat Botswanan rikoslaista lääketieteen etiikkaan ja lastenkirjoihin.
Rakastettu Mma Ramotswe -sarja on noussut maailmalla todelliseksi hyvän mielen menestystarinaksi. Kulttimaineen saavuttaneilla kirjoilla on useita fanikerhoja ympäri maailman ja niitä on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta.

ISBN: 978-951-1-28791-9
Julkaisuaika: 2015

Katso myös nämä

Outi Pakkanen

Helle

Viidestoista tiheätunnelmainen Anna Laine -dekkari! Läkähdyttävän kuumassa pääkaupungin…