Anders de la Motte

Lume

Anders de la Motten kiitetyn trilogian toinen osa.

Henrik HP Petterson on pakomatkalla. On kulunut 14 kuukautta siitä, kun hän löysi metrosta kännykän ja tuli vedetyksi mukaan todellisuuspeliin, joka melkein maksoi hänelle hänen henkensä. Dubaissa hän joutuu syytetyksi murhasta: uhri on nainen, joka kuolee pian sen jälkeen, kun on viettänyt yön HP:n kanssa. Pelastaakseen nahkansa HP:n on palattava Ruotsiin ja yritettävä selvittää, kuka murhan takana todella on.

Tukholmassa HP pestautuu salanimen turvin yritykseen, jossa hänen tapaamansa nainen oli töissä. Yritys myy palveluja, joiden avulla julkista keskustelua pyritään ohjaamaan haluttuun suuntaan, ennen kaikkea netissä. Pian vaikuttaa siltä, että oudolla tavalla kaikki kytkeytyy kaikkeen, ja HP alkaa epäillä tekevänsä jälleen töitä Pelille. Mikä on todellista? Keneen voi luottaa? Ja voiko sellaista uhkaa vastaan taistella, jota ei ehkä ole olemassa?

 

Anders de la Motte (s. 1971) on entinen poliisi, joka on työskennellyt turvallisuuspäällikkönä yhdessä maailman suurimmista IT-yrityksistä. Nykyään hän työskentelee kirjailijantyönsä ohella kansainvälisenä turvallisuuskonsulttina. Hänen edellinen romaaninsa Peli voitti Ruotsissa dekkariakatemian parhaan esikoisromaanin palkinnon.

ISBN: 978-951-1-28732-2
Julkaisuaika: 2014

Katso myös nämä

Matthew Mather

Kybermyrsky

Hyytävän realistinen teknotrilleri maailmanlaajuisesta kyberhyökkäyksestä ja sivilisaation romahduksesta…