Matthew Mather

Kybermyrsky

Hyytävän realistinen teknotrilleri maailmanlaajuisesta kyberhyökkäyksestä ja sivilisaation romahduksesta

Mike Mitchell, kolmekymppinen insinööri Manhattanilta, havaitsee outoja häiriöitä radio- ja tietoliikenneyhteyksissä. New Yorkin puhelin-, tv- ja internetyhteydet katkeavat, ja käy ilmi, että Yhdysvaltain itärannikon infrastruktuuria hallitsevat tietoverkot ovat romahtaneet kyberhyökkäyksessä. Armeija on korkeimmassa valmiustilassa. Pian myös sähkö, vesi ja lämmitys katkeavat, ja talvinen Manhattan lamaantuu täysin.

New Yorkissa vallitsee hätätila, kun historian pahin lumimyrsky iskee kaupunkiin. Mike Mitchell taistelee perheensä selviytymisen puolesta sekasortoon vajonneessa kaupungissa, joka on taantunut keskiajalle, ja pakkanen kiristyy kiristymistään.

Matthew Mather on amerikkalainen kirjailija ja kyberturvallisuuden asiantuntija. Kybermyrsky nousi ilmestyttyään välittömästi Amazonin bestseller-listalle useassa genressä, ja sen käännösoikeudet on myyty yhdeksään maahan. 20th Century Fox on hankkinut romaanin elokuvaoikeudet. Kybermyrsky on ensimmäinen Matherin tuotannosta suomennettu teos.

ISBN: 978-952-01-1073-4
Julkaisuaika: 2014
420 sivua / mm

Katso myös nämä

Hugh Howey

Siirros

Päätä huimaava scifitrilleri Siilon maailman alkuvaiheista ja maanpäällisen…